Crystal Renn by Thierry Le Gouès
Works by Felicia Simion
''Υπόδειγμα''θηλυκότητας είναι μια γυναίκα...ανεξάρτητη...με χαρακτήρα κ προσωπικότητα...που όμως δεν ξεχνάει ποτέ πως πρέπει να είναι θηλυκή κ κομψή...

Προσπάθησε να μην παρασύρεσαι απο εφήμερες τάσεις...Να αποβλέπεις στην εξέλιξη ενός δικού σου στυλ κ ενδυματολογικού κώδικα που θα έχει διάρκεια κ ύφος...

Αυτό που μετράει σε μια γυναίκα είναι η προσωπικότητά της[J.P.Gaultier]

H προσωπική έρευνα..η έμπνευση...η φαντασία κ το πείραμα...αποτελούν τον πυρήνα της δημιουργικής διαδικασίας...Ο ρόλος του στυλ είναι να τονίζει τα χαρακτηριστικά κ το σώμα της γυναίκας...

Προσπάθησε να επιλέγεις ρούχα κ αξεσουάρς που σου χαρίζουν αυτοπεποίθηση...τονίζουν την ιδιαίτερη ομορφιά σου...χωρίς να εγκλωβίζεσαι σε σχήματα ... συγκεκριμένους
κανόνες...η ακριβές ταμπέλες...



dream it ...drink it.... live it...

dream it ...drink it.... live it...

Κυριακή 9 Μαρτίου 2008

Ιππότες και πρίγκιπες.[ιστορίες απογευματινοβραδυνής γοητείας για κείνον]


KATAΛΕΥΚΑ ΚΛΑΣΙΚΑ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑ...ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ ΓΡΑΒΑΤΕΣ..ΓΙΑ ΠΡΙΓΚΙΠΕΣ..
Αντιθέσεις γοητευτικές, συναρπαστικές ,γραββάτα σε χρώμα καραμέλλας, συνδυασμοί γκρί/καφέ, νέα χρώματα τολμηρές αντιθέσεις σκούρου γκρι/beige.

στιβαρες παρουσίες, σούπερ ανδρικό στυλ, κομψότητα, κλασσική εμφάνιση.καφέ σοκοκολά με σκούρο θαλασσί πουκάμισο, μπεζ γραβάτα με μπλέ ρίγα και προσέξτε το έντονο κοντράστ του καφέ/μαύρου παντελονιού.

Οταν η μόδα έχει έμπνευση και αντικομφορμισμό. Παίζει με τα χρώματα και τις αποχρώσεις.

Πόσο όμορφα και ταιριαστά συνδυάζεται το μπέζ-καφέ με το σκούρο θαλασσί πουκάμισο και πόσο όμορφα δένει μια καφέ σκούρα μελιτζανί γραβάτα με μπεζ και σκούρες θαλασσί ρίγες. Επίσης ο συνδυασμός ανοιχτού χακί με σκούρο πουκάμισο είναι πολύ κομψός. Η γραβάτα δίπλα είναι χαρακτηριστική, και αντιπροσωπευτική της νέας αυτής χρωματικής αρμονίας του μπλε με τό ειδικό καφέ σοκολά και άσπρο..Ταιριάζουν απίστευτα.
Δεν είναι υπέρκομψη?θα μπορούσε κανείς να φανταστεί αυτόν τον απίστευτο συνδυασμό χρωμάτων κάποτε?
Κι όμως. Απελευθερωθείτε λοιπόν και ναι μεν κλασσικά κοστούμια, κυρίως στενής γραμμής[όχι όμως κολλητά για να ανοίγουν τα κουμπιά άσκημα]με 3 4 ίσως κουμπιά δεν έχει σημασία αλλά καλής ποιότητας πουκάμισα τολμηρά χρώματα ναι όχι όμως έντονα] και γραβάτες σε έξυπνους πικάντικους συνδυασμούς.

εδώ ..παντρεύεται πάλι το καφέ au lait με γκρί ανθρακί μπλέ και περίπου όμοια γραβάτα.[άκρη αριστερά]
Γκρί σκούρο φινετσάτο κασκώλ μεταξωτό με απαλά γκρί σχέδια,[άκρη δεξιά] άσπρο/ανθρακί μεταλλικό σχεδόν ανοικτόχρωμο πουκάμισο με γραβάτα ανοιχτόχρωμη στο χρώμα του πάγου, μανσέτες μαύρες για ένα πολύ πολύ προχωρημένο αλλά σικ ντύσιμο. Συνδυάζεται περίφημα με γκρί απλό λιτό καλής ποιότητας κοστούμι.
Η γραβάτα δεύτερη απο δεξιά, με τα ψιλά πουά ιδανική για μπλέ, γκρί κοστούμι. Απλή εντελώς μα τόσο attractive.
Σκεφτείτε ότι μπορούμε πια να συνδυάσουμε το μπλέ σκούρο κοστούμι με καφέ παπούτσια..
πως σας φαίνεται αυτό? και όχι μαύρα που το συνδύαζαν κάποτε. Το καφέ χρώμα όμως να μην είναι πολύ ανοικτό για να μην δημιουργεί φοβερά έντονη αντίθεση.Τολμήστε το με μια όμορφη δερμάτινη ζώνη. Ακόμη μια ciel λιτή διακριτική γραβάτα για τους πιο κλασσικούς.


Δείτε μια υπέρκομψη φινετσάτη γραβάτα σε συνδυασμό γκρί/ουρανί ρίγες και λίγο άσπρο.
Το πουκάμισο θαλασσί ανοιχτό μελανί η γραβάτα πιο ανοιχτή για κοντράστ, τα ανικετόκουμπα λιτά με ελάχιστο μπλε μέσα. Το βρίσκω φοβερά κομψό και ελκυστικό και το φαντάζομαι με γκρι κοστούμι η μπλέ σκούρο. Θα μου άρεσε και με ανοιχτό καφέ κοστούμι αλλά με μια άλλη γραβάτα, ζώνη κλπ. Kέντρο η παραλλαγή του γκρί μολυβί κοστουμιού με άσπρο πουκάμισο και γκρί μπλε ρίγες γραβάτα. Διαχρονικός συνδυασμός. Σκούροι τόνοι μπορεί να φορεθεί άνετα σε επίσημη έξοδο. Η μπλέ ανοικτή, μπλε σκούρες ρίγες και λευκή με απαλό γκρί πάλι εύκολο κομμάτι για συνδυασμό.

Πάλι ένας σοφιστικέ αλλά ..με ένταση συνδυασμός γκρί μολυβί αλλά κυττάξτε την γραβάτα με τις μπορντώ και θαλασσί ρίγες. Φανταστείτε το και με το μαντηλάκι σε σαφώς σκουρότερο χρώμα απο τις ρίγες. Δεξιά πάλι ριγέ λιτή κλασσική γραβάτα και κομψός σοβαρός συνδυασμός γκρί με απαλό πουκάμισο στο χρώμα της λεβάντας. Αχνό και διακριτικό αλλά
χαρίζει απίστευτα.

Εδώ μια γραβάτα τόσο όμορφη που μάγεψε το βλέμμα μου. Εντονη, αλλά και κομψή. Παίζει με το ροδακινί, θαλασσί και μπλέ σκούρο. Ειναι απίστευτα σέξυ και θεωρώ δίνει φως σε ένα σκουρόχρωμο ανδρικό δέρμα. Μ αρέσει εδώ και το μαντήλι σε κροκί χρώμα αλλά θα προτιμούσα να δένει με μια πιο σκούρα γραβάτα αλλά και με παραπλήσιο χρωματικό δέσιμο. Δεξιά ... ένας ακόμη κομψός συνδυασμός blue/black κοστουμιού, με αχνό ροζ πουκάμισο και γραβάτα στο χρώμα σκούρου μέταλλου. Προσέχουμε η γραβάτα να είναι στο ύψος της ζώνης. Η κοντή γραβάτα είναι τελείως αποκρουστική και παράταιρη και χαραμίζεται όσο καλή και να είναι.
Το κοστούμι είναι το ατού του ανδρικού ντυσίματος.Απλό, λιτό αλλά και καλοραμμένο αποσπά τα γυναικεία βλέμματα. Χαρίζει ύψος, στυλ ,ύφος και τονίζει την προσωπικότητα του αρσενικού. Κατά καιρούς η μόδα αλλάζει είτε στο 1 άνοιγμα πίσω στη πλάτη, η 2- αριστερά
δεξιά, η 2 κουμπιά η 3, όμως για μένα είναι ανώφελες αυτές οι αλλαγές. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι ένα καλοραμμένο, σικ κοστούμι, και κλασσικά πουκάμισα με εναλλαγές όμορφων γραβατών είναι το best για την ανδρική απογευματινοβραδυνή έξοδο η παρουσία.
Αν ένα κοστούμι είναι σωστό επάνω σας, το χρώμα είναι απο τα κλασσικά και που ταιριάζουν με όλα, δεν πειράζει αν έχει 1 η 2 ανοίγματα, η 2 3 κουμπιά, επίσης εκεί που πρέπει να δίνετε
σημασία είναι να είναι χαλαρό σχετικά να μην στενεύει σηκώνεται και ανοίγει και δείχνει
άσχημο με λίγα περισσότερα κιλά, αλλά ούτε πολύ φαρδύ για να μοιάζει ξένο επάνω σας.
To άσπρο κοστούμι είναι για πολύ λίγους αν και είναι αρκετά κομψό, όταν συνδυάζεται με γκρί αρζάν πουκάμισο.Δεν είναι ευκολοφόρετο και νομίζω είναι για ειδικές περιπτώσεις..

Με λίγα λόγια, επικεντρωνόμαστε στα γνωστά χρώματα, γκρί ανοικτό/σκούρο, καφέ επίσης
και στους τόνους στου μπεζ όσο ανοίγει ο καιρός, blue/black για πιο βραδυνό και χακί σκούρο που είναι επίσης ευκολοφόρετο.
Παίζουμε με τα πουκάμισα και τα σχετικά χρώματα απο καλό βαμβακερό ύφασμα και αποφεύγουμε συστηματικά τα συνθετικά κι ας έχουν όμορφη εμφάνιση.Με το μπλέ μας κοστούμι ταιριάζουν θαυμάσια τα θαλασσί, άσπρα, λεβάντα, απαλά γκρί πολύ ανοιχτά. Με τα καφέ μας και τη χρωματική γκάμα του καφέ, τα μπεζ, απαλά ροζ, άσπρα επίσης. Με το γκρί μπορούμε να κάνουμε πολλές εμφανίσεις είτε πιο extreme με σκουρότερο γκρί μολυβί πουκάμισο, άσπρο για κλασσικότερο και επίσης μαύρο/μπλέ ακόμη και το ουρανί σκούρο είναι θαυμάσιο. Τα τελευταία χρόνια παρατηρούμε συνδυασμούς που δεν υπήρχαν και δεν άρεσαν πριν μα τώρα τις δεχόμαστε άνετα και κάνουν και όμορφες αντιθέσεις. Πιο πάνω για πιο απλά προβάλλω ωρισμένους συνδυασμούς και για ευκολία διάλεξα γιατί όταν τους βλέπετε είναι πιο εύκολο να το καταλάβετε. Τα υφάσματα που προτιμάμε είναι τώρα την άνοιξη το cool wool και λίγο αργότερα το λινό, το μεταξωτό κλπ. παραμένουν διαχρονικά και θαυμάσια επιλογή. Αποφεύγουμε τα συνθετικά, ιδρώνεις εύκολα και δεν είναι υγιεινά. Αφήστε τον ευατό σας ελεύθερο να εκφραστεί μέσα απο το ρούχο σας, αναμείξτε λίγο παλιότερα και
πιο μοντέρνα, κάντε μόνοι σας το δικό σας χρωματικό παζλ. Συνδυάστε φινέτσα και πρωτοτυπία.
Δεν φοράμε ποτέ γραβάτα με κοντομάνικο πουκάμισο. Μια παραχώρηση γίνεται αν φοράτε
σακκάκι και δεν το βγάλετε καθόλου.
Μην κουμπώνετε το τελευταίο κουμπί στο σακκάκι. [τα 3 και 4 κουμπιά κυρίως είναι για πιο
επίσημα κοστούμια].
Τip.. Φροντίζετε να αλλάζετε συχνά παπούτσια με το ντύσιμό σας. Δεν εννοώ να έχετε δεκάδες, αλλά με 3 κλασσικά μπορείτε με εναλλαγή γραβάτας, ζώνης κλπ. να κάνετε άπειρους συνδυασμούς.
Για τα ..μάτια σας μόν
ο δώρο, 2 3 μέρες χαλάρωση και αναζωογόνηση σε ένα spa for men, και βέβαια συνδυασμένο με ένα πρόγραμμα γυμναστικής ..σε θέλουμε ξανά φρέσκο body and mind.
Eίμαι σίγουρη ότι θα σου αρέσει και σε ποιόν δεν αρέσει το pumpering?? Aλλωστε δουλεύεις τόσο σκληρά και σου αξίζει..και αν εσείς νοιώθετε καλά, αισθανόμαστε και μεις όμορφα.

Αν σου κάνει δώρο το γυμναστήριο και το spa..ισοφάρισε χαρίζοντάς της το πιο φαρδύ σου
άσπρο πουκάμισο..Να το φοράει μόνο για σένα..είναι εκπληκτικά σέξυ για μια γυναίκα να
περιφέρεται με ένα άσπρο μακρύ πουκάμισο σαν μίνι φόρεμα..ξυπόλητη. Δεν βρίσκεις?
Χάρισε της κι ένα απο τα καινούργια unisex αρώματα, θα το φοράτε και οι δύο, δεν είναι βολικό?
.So ..be my knight tonight..κοστούμια,γραβάτες,μαντήλια,μεταξωτά κασκώλ ..you are just my..Mr.perfect..

μικρά πράσινα λεμονάκια..σπιρτάδα και απλότητα.[.αλλά σε ..σκλαβώνει..]
http://www.youtube.com/watch?v=dwDXTolraq0&feature=related

1 σχόλιο:

Eliza είπε...

Τα μανικετόκουμπα είναι το ωραιότερο αξεσουάρ ανδρών και δείχνει κυριαρχία και δύναμη, γι αυτό είναι και ακριβά.Αλλά αξίζουν τον κόπο.Μ'αρέσουν πολύ τα παπιγιόν γιατί έχω βαρεθεί να βλέπω να φοράνε όλοι γραβάτες.Το παπιγιόν είναι πιο στιλάτο.Λατρεύω τα πουκάμισα σε αποχρώσεις του μωβ,τα ανοιχτά κίτρινα,τα μπλε με ρίγες ή ρόμβους ή τετραγωνάκια.Προτιμώ οποιοδηπότε κουστούμι εκτός μαύρου.Έχει καταντήσει αηδία!Και κάτι τελευταίο:Ο άντρας πρέπει να μυρίζει καθαριότητα και είμαι υπέρ του άντρα που βάζει κρέμες προσώπου.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑ

MyRiSun...

HEART AND SOUL PICTURES

FLYING SEAGULLS-JUMPING DOLPHINS

Προεπισκόπηση

O γλάρος μέσα στη καρδιά μου..

just MyRiSun....but not focus on me

[8527_1227651644260_1018111634_30710368_1772566_n.jpg]Μοιραστείτε

Οταν όλα είναι πόθος και πάθος...η σκέψη μου τρέχει...στο ροζουλί ...της καρδιάς μου.
[8.jpg].

Ειιιι..ψιτ... θυμήσου:Όταν τολμάς...χάνεις για λίγο το βήμα σου.Οταν δεν τολμάς...χάνεις για πάντα τον εαυτό σου
..

On stylingblog...stage...Focus on you...


[4c188d9dc142ef3f3f6a63fc68a5357d_web.bmp]

Enlarge Image

Dress up, dress up! It’s time to play

In sequins and satin... leather and lace
glitter fantasy


Πάντα με στυλ...πάθος...φαντασία.Σ αυτό το rose... κάνεις μια μεγάλη βουτιά στο στύλ... στην προσαρμογή του στον τύπο κάθε γυναίκας-άνδρα και στην διαχρονική κομψότητα σε κάθε bugdet και για κάθε ηλικία.Ιδέες στυλ και ομορφιάς γι αυτούς που δεν ακολουθούν τη μόδα αλλά τη φέρνουν στα δικά τους μέτρα. Cause you can’t deny The Pretty and cause Style never dies...
[f20382e3f3df97d973f7f96efc885934_web.jpg]http://2.bp.blogspot.com/_KsJxwz1-7W8/S9weTVJ6aDI/AAAAAAAAb3c/Cs36L5wc3f0/s1600/27959_384127912498_164918992498_4066078_432601_n.jpghttp://4.bp.blogspot.com/_KsJxwz1-7W8/S8oy05t0wrI/AAAAAAAAbyY/fpU-S1JOIug/s1600/0288c44a3f4da66663139b1c08a074fd_web.jpg


'SYNC



Victoria s Secret fashion show...

MODELS : Tyra Banks , Gisele Bündchen , Naomi Campbell ,Adriana Lima , Alessandra Ambrosio, Karolina kurkova , Selita Ebanks , Izabel Goulart , Ana Beatriz Barros , Caroline Trentini , Doutzen Kroes , Isabeli Fontana , Morgane dubled etc.[PHOTOS OF MODELS ON THE BOTTOM OF THIS PAGE]

Inside stories...by Perla..

WORLD TOP MODELS WORLD TOP MODELS WORLD TOP MODELS


HEIDI KLUM

BEATRIZ BARROS.
Ana Beatriz Barros - Agua de Coco Collection (HQ)



fashion.jpg image by joan_crawford1977

.......... LIVIN" LA VIDA LOCA SO O THINK PINK

GO TO BFREAKY.COMGO TO BFREAKY.COMPhotographer Raymond Meier

GO TO BFREAKY.COMGO TO BFREAKY.COM
GO TO BFREAKY.COMGO TO BFREAKY.COMred lips
GO TO BFREAKY.COMGO TO BFREAKY.COM glitter icons or glitter Pictures, Images and Photos
GO TO BFREAKY.COMAt us still it is a lot of Glamour


Powered By Blogger