Crystal Renn by Thierry Le Gouès
Works by Felicia Simion
''Υπόδειγμα''θηλυκότητας είναι μια γυναίκα...ανεξάρτητη...με χαρακτήρα κ προσωπικότητα...που όμως δεν ξεχνάει ποτέ πως πρέπει να είναι θηλυκή κ κομψή...

Προσπάθησε να μην παρασύρεσαι απο εφήμερες τάσεις...Να αποβλέπεις στην εξέλιξη ενός δικού σου στυλ κ ενδυματολογικού κώδικα που θα έχει διάρκεια κ ύφος...

Αυτό που μετράει σε μια γυναίκα είναι η προσωπικότητά της[J.P.Gaultier]

H προσωπική έρευνα..η έμπνευση...η φαντασία κ το πείραμα...αποτελούν τον πυρήνα της δημιουργικής διαδικασίας...Ο ρόλος του στυλ είναι να τονίζει τα χαρακτηριστικά κ το σώμα της γυναίκας...

Προσπάθησε να επιλέγεις ρούχα κ αξεσουάρς που σου χαρίζουν αυτοπεποίθηση...τονίζουν την ιδιαίτερη ομορφιά σου...χωρίς να εγκλωβίζεσαι σε σχήματα ... συγκεκριμένους
κανόνες...η ακριβές ταμπέλες...



dream it ...drink it.... live it...

dream it ...drink it.... live it...

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2008

Μόδα του ...χεριού σου[τσάντες και πως να τις..κατακτήσετε]








Σε όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου,στις πιο φωτεινές και έντονες αποχρώσεις η αγαπημένη μας τσάντα μας ακολουθεί σε πρωινές ,απογευματινές η βραδυνές εξόδους. Διατηρεί το μεγάλο μέγεθος για το πρωί, χρήσιμη βολική και πρακτική, με φίνες λεπτομέρεις, καλό δέρμα,υπέροχα τρουκς,περίτεχνα κουμπώματα, φλούο με αντανακλάσεις,τσάντες με θήκες και τσαντάκι ενσωματωμένο [2 αξεσουάρ στη τιμή του ενός],υφασμάτινες με περίτεχνα κεντήματα,σαν κι εκείνα των μαμάδων μας αλλά με μοντέρνες επιρροές.Συνδυασμοί χρωμάτων απο τους πιο εξεζητημένους μεχρι τους πιο απλούς απο το μαυρόασπρο μοτίβο της Fendi με τυρκουάζ κούμπωμα,μαυρόασπρα τετράγωνα σαν καρώ μπλεγμένα του Ferragamo, τσάντες λες φερμένες απο μακρινούς πολιτισμούς επιρροές εποχής 70s,εξωτικά κίτρινα στα περίτεχνα τσαντάκια του υπερ-κλασικού RogerVivier,ασημένιες και χρυσές αντανακλάσεις, μεταλλικές αποχρώσεις στις w.e.του LANVIN.
Ερωτεύτηκα την πιο hot τσάντα Birgin του Ηermes. Λάτρεψα το μικρό στρογγυλό ρολόι με δερμάτινο περίγραμμα και λουράκι που γίνεται ειδική παραγγελία για να ταιριάζει απόλυτα με την τσάντα σε χρώμα κανέλλας ,τόσο μαλακό και υπέροχο το δέρμα της.Μια τσάντα ακριβή μα ταιριαστή με κάθε ρούχο και κάθε ώρα της μέρας.Εκλεπτυσμένες καπιτονέ της CHANEL,υπέροχες κρεμαστές με πλούσια charms,δερμάτινοι φάκελλοι για βράδυ με φιόγκο fURLA,πολλοί και λαμπεροί φάκελλοι για βράδυ,μεγάλοι σε μέγεθος για να χωράνε τα απαραίτητα,θυμίζουν πολλές φορές και μόδα του 40.
Κάθε μου ...σκέψη και ματιά μαγνητίζει η τσάντα ΜΑΗΙΝΑ,του Louis Vuitton,το μαλακό της δέρμα, υπέρκομψη, ανοικτό απαλό γκρί, μεγάλη για να χωράει τα παντα. Την κρατάνε χέρια οπως ηθοποιών του Χόλλυγουντ,[Μαhina μια θεότητα των Πολυνησίων]. Ακριβή όμως λόγω εκπτώσεων ευκαιρία αγοράς.Κρατιέται άνετα χειμώνα καλοκαίρι και κοστίζει ....μόνο 3.800 δολλάρια. Οσες πιστές προσέλθετε.
Μια υπερμεγέθης τσάντα ασφαλώς δεν ταιριάζει σε μικρόσωμη σιλουέτα. Η τσάντα και το είδα εδειχνε πιο μεγάλη απο τη γυναίκα. Επίσης μια φανταιζί τσάντα λογικά δεν δένει με πολύχρωμα ρούχα θα είναι too much.Προτιμήστε ενα χρώμα και απλή τσάντα με τα πολύχρωμά σας.Και βέβαια μια εντονα πολύχρωμη με ενα σύνολο σε πιο γήινα χρώματα με ίσως κάτι σαν τσαχπινιά μια ζώνη σε ενα απο τα πολλά χρώματα της τσάντας.
Κυκλοφορούν πολλές απομιμήσεις επώνυμων τσαντών.Και μιας και δεν υπάρχουν χρήματα για τις πρωτότυπες πολλές τις προτιμούν η συμβιβάζονται με ίδιας φάτσας αλλά σε κατώτερα υλικά. Γενικά επειδή η μόδα θέλει αλλαγές και συνέχεια η αγοράζεται μια επώνυμη ακριβή που την κρατάτε συνεχώς η διάφορες πιο φτηνές για συνεχείς αλλαγές.Υπάρχουν στις βιτρίνες για όλα τα γούστα και τα βαλάντια. Καμμιά φορά γίνεται εμμονή η αγορά μιας πανάκριβης τσάντας. Υπάρχουν και λίστες αναμονής ακόμα και για τις rich and famous. Δεν χρειάζεται να στεναχωριόσαστε γιαυτά. Ακόμη τώρα το καλοκαίρι το πρωί μπορείς να κυκλοφορήσεις με μια καλή ψάθινη με μεταλλικές λεπτομέρειες και σε αποχρώσεις της άμμου που ειναι πρακτικές και τις κρατάς εύκολα. Το σαφάρι λουκ ετσι κι αλλιώς είναι μόδα φέτος. Για το βράδυ προτιμήστε φάκελλο η clutch η μια ποσέτ. Υπάρχουν λιτές και οικονομικές η και φανταιζί οικονομικές ακόμη. Προτιμήστε χρώμα που να συνδυάζεται με τα περισσότερα ρούχα σας. Το κίτρινο φέτος θα είναι φαβορί. Χμμ.τι άλλο για να κλείσω αυτό το τόπικ ..κάτι πρωτότυπο και σπινθηροβόλο.
Το diorlight μενταγιόν θήκη μακιγιάζ για τα χείλη ένα σφαιρικό ασημένιο κρεμαστό με το σήμα dior με ζαφειράκια... Ενας φάκελλος το βράδυ δεν χωράει πολλά. Να λοιπόν η λύση. Το μακιγιάζ σας κρεμαστό στο λαιμό σας. Εξυπνο,πρακτικό και προπαντός μοντέρνο και glamour.
Για σας που ο βραδυνός σας φάκελλος δεν χωράει πολλά πολλά ακόμη ενα ΤΙΡ.. Θέση για άρωμα?οχι απαραίτητη. Η BEYONCE ... διάβασα ότι φοράει το άρωμά της πίσω... απο τις γάμπες της, ναι αυτές τις απίστευτες γάμπες, γιατί η περιοχή ειναι πολύ ζεστή εκεί και το άρωμα κρατάει περισσότερο χρόνο, οπότε δεν χρειάζεται να το κουβαλάει μαζί της..
Τολμήστε το και σεις..
Kι άλλη οικονομία χώρου στη tiny βραδυνή σας τσάντα?γιατί να κουβαλάτε την σκιά των ματιών εκεί,οταν υπάρχει η κλειδοθήκη με σκιά η lipgloss Beauty Bijoux gold keyring ?
ΞΕΡΑΤΕ ΟΤΙ..για μια εξτρα εμφάνιση μπορείτε να νοικιάσετε την πανάκριβη τσάντα των ονείρων
σας? www.starbags.gr

posie red roses.

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2008

όλα τα δακτυλίδια είναι εδώ[ fake οr not ring stories]μα τα διαμάντια είναι παντού...και πάντα]


ΕΧTRA LARGE πέτρες,αξεπέραστα αντικείμενα χλιδής.







Απο πέρυσι τον χειμώνα η μόδα εντυπωσιάζει με τα πολύ μεγάλα δακτυλίδια με τετράγωνες η στρογγυλές πέτρες που αντικατέστησαν τα πολλά και λεπτά. Θα συνεχίσουμε να τα βλέπουμε με τεράστιες πέτρες nephrite jade,μοβ,πράσινους η smoky αμέθυστους,σιτρίν,ζαφείρια,τουρμαλίνες, peridots και φυσικά διαμάντια, μπριγιάν κλπ.
Εδω ξέρουμε οτι τα διαμάντια είναι ο καλλίτερος..φίλος μιας γυναίκας και η γοητεία τους αξεπέραστη , μα δεν είναι εύκολο να τα έχει καθε μιά μας. Οι σχεδιαστές φρόντισαν και γιααυτό και τα fakes καλοφιαγμένα πήραν τη θέση τους στα τόσο σέξυ για τους άνδρες δάχτυλα της γυναίκας. Πελώρια,σχεδόν δραματικά,στολίζουν μόνο ένα,τα χέρια μας και απο μόνα τους πάλι μαγνητίζουν τα βλέμματα.Κλασσικές γραμμές εμφανίζονται πάλι που δεν είναι ποτέ πασέ.Η φαντασία των σχεδιαστών καλπάζει φιάχνοντας θαυμάσια κομμάτια μοναδικής αισθητικής.Τα σμαράγδια όσο κλασσικά και να είναι έχουν νεανική αύρα είναι εξωτικά για καλοκαιρινές εμφανίσεις.Τοπάζια,μαργαριτάρια , ζαφείρια μπλέκονται γλυκά .Τα άσπρα και ροζ κοράλια επίσης δίνουν το στίγμα τους σαν καλοκαιρινά κομμάτια έκφρασης και τα μπλέ ζαφείρια με άσπρα φιάχνουν καταπληκτικές συνθέσεις για να ταιριάζουν με το μπλέ της θάλασσας.
Με ενα τέτοιο δακτυλίδ
ι το φλας πέφτει στα χέρια. Και αυτά μαζί με το λαιμό μιας γυναίκας λένε οτι δείχνουν την ηλικία μιας γυναίκας.Γιαυτό τα προσέχουμε ιδιαίτερα ,τα φροντίζουμε και τους δίνουμε τη σημασία που αξίζουν.Φυσικά περιποιημένα χέρια σημαίνει περιποιημένα και επιμελλημένα νύχια. Ενα ξεφτισμένο βερνίκι είναι απαράδεκτο για μια κομψή γυναίκα.
Π
ροσωπικά τα τεράστια νύχια δεν μου αρέσουν και δεν νομίζω να είναι και σέξυ για τους άνδρες.Τετραγωνισμένα ελαφρά νύχια,μέτριου μεγέθους είναι τόσο ομορφαkαι αρέσουν χωρίς να ενοχλούν.Το γαλλικό μανικιούρ τα δείχνει διακριτικά αλλά και αισθησιακά και το προτιμούν πολλές.Τα σκούρα λαμπερά ήταν το χειμώνa must αλλά τα φωτεινά,πολύχρωμα ζουμερά καλοκαιρινά ταιριάζουν και στα χρώματα της άνοιξης και του καλοκαιριού και στη μαυρισμένη επιδερμίδα.
Υπάρχουν εκατοντάδες
σε όλες τις μάρκες και για κάθε budget. Προτιμήστε ένα βερνίκι καλό και λίγο ακριβό για να μην ξεφτάει εύκολα να μην χάνει την λάμψη του
και να κρατάει περισσότερο.Καλλίτερα να το φοράτε οταν βγαίνετε έξω παρά να έχετε φτηνό και συνεχώς.Τα φτηνά βερνίκια χαλάνε και τα νύχια σίγουρα.Φέτος η μόδα τα θέλει κοραλλί,ρόζ,
φωτεινά κόκκινα και nude.

Δοκίμασες αλήθεια το σαπούνι Strawberry soap tradition and pleasure, με εκπληκτικό άρωμα φράουλας,για βελούδινα χέρια?η το το φανταστικό chocolate shop..?σκέτη απόλαυση..

Tip..[Δεν τοχω κάνει αλλά στενή φίλη το έχει δοκιμάσει και είναι καταπληκτικό..] λίγο πριν κοιμηθεί και αφού πλύνει τα χέρια της με μαλακό σαπούνι,βάζει κρέμα και ...κάποια παλιά γάντια..το πρωί τα χεράκια είναι σκέτο βελούδο.

Μου αρέσει πολύ η cocoon hands [garnier]που προσθέτει εντατική θρέψη, ενυδατώνει, δίνει ελαστικότητα και προστατεύει τα χέρια.Βάλσαμο.[οταν θυμάμαι να τη χρησιμοποιήσω]Απλωσέ τη με κυκλικές κινήσεις .Μη ξεχνάς και τους αγκώνες.

Παρατήρησα επίσης πόσο απαλή μένει η επιδερμίδα γενικά αλλά και στα χέρια μετά από ένα χαλαρωτικό μπάνιο με αφρόλουτρα cottage με caramel gourmet.φανταστική μυρωδιά καραμέλας.Εξ ίσου καλή δουλειά κάνουν και τα αφρόλουτρα του Κορρέ με αρώματα festive amaretto,brandy,glogg wine..ANEΠΑΝΑΛΗΠΤΑ ΜΕΘΥΣΤΙΚΑ

http://www.youtube.com/watch?v=8zMZwQ5-a3s&feature=related
..
phalaris pastel pink

Να λοιπόν...γιατί σ'αγάπησα[θηλυκά αρώματα..επιλoγή μου-ανδρικά ..γούστο μου]














Θαχετε ίσως προσέξει ότι σε κάθε καινούργιο τόπικ τελειώνω με το τι άρωμα/κολώνια/body spray, θα έβαζα εγώ η θα ταίριαζε με κάθε σύνολο εξόδου μου. Εμμονή μου? οχι,αλλά μέχρι τώρα πίστευα και πιστεύω ότι είναι η τελευταία πινελιά του ζωγράφου στο κάθε ντύσιμο. Ανδρικό η γυναικείο. Απο το πιο απλοικό μέχρι το πιο προχωρημένο. Να και ενας λόγος που γράφεται αυτό το τόπικ μέσα σε ενα styling blog.Πιστεύω επίσης στη μαγεία της μυρωδιάς. Και στη πολυμορφία της. Παλιά κόλλαγα σε μια μυρωδιά για πολύ καιρό πιστεύοντας οτι η κολώνια σου είναι κάτι σαν υπογραφή. Περνάς και αναδύεται και ξέρουν ότι πέρασες εσύ. Μα στην πορεία είδα οτι θαθελα να αλλάζω ανάλογα με το ντύσιμο,την διάθεση,τον καιρό, δηλ. δεν μπορείς να βάζεις το καλοκαίρι την ίδια κολώνια με το χειμώνα. Με ένα σπορτίβ ντύσιμο, αλλη με ένα βραδυνό άλλη. Πιστεύω επίσης και οτι αν συνδυάσεις το αφρόλουτρο σου με την ίδια κολώνια έχεις αποτέλεσμα όμορφο και με διάρκεια. Ολες σχεδόν οι καλές μάρκες αρωμάτων έχουν και αντίστοιχο αφρόλουτρο η body cream για μετά το μπάνιο,με το ίδιο άρωμα της στάνταρντ κολώνιας τους. Ετσι χρησιμοποιείς λιγότερο άρωμα/κολώνια γιατι το αποτέλεσμα ήδη είναι αρκετό και κρατάει πολύ ώρα και δεν υπάρχει ανάμειξη στις μυρωδιές.
Θα επιμείνω ξανά στη λίγη κολώνια/και ακόμη λιγότερο άρωμα. ΜΗΝ ΠΑΡΑΦΟΡΤΩΝΕΣΤΕ ΓΕΝΙΚΑ.

TIP..Tα λουλουδάτα αρώματα προκαλούν εγρήγορση στη σκέψη ..προτίμησέ τα για το γραφείο..

θα σας αντιγράψω εδώ κάποια λόγια που εξηγούν καλλιτερα γιατί χρειαζόμαστε το άρωμά μας.

**Tίποτα δεν αποτυπώνεται πιο βαθιά στη μνήμη από μια μυρωδιά. Ενα άρωμα μπορεί ναείναι απρόβλεπτο, φευγαλέο και παροδικό, αλλά ωστόσο να μας φέρει απο το νου αναμνήσεις απο ένα καλοκαίρι των παιδικών χρόνων,δίπλα σε μια λίμνη, κάποιο άλλο σε κάποια φεγγαρόφωτη παραλία,αλλο σε ενα οικογενειακό δείπνο.Οι μυρωδιές εκπυρσοκροτούν ανώδυνα στην μνήμη μας σαν βαριές τορπίλες, κρυμμένες κάτω απο τους χορταριασμένους όγκους μακρόχρονων εμπειριών**ΝΤΑΙΑΝ ΑΚΕΡΜΑΝ-[η Φυσική Ιστορία των αισθήσεων]

Λιγες σταγόνες άρωμα,μας χαλαρώνουν,μας δροσίζουν,μας κάνουμε να ονειρευόμαστε. Αλλα φρουτώδη,αλλα τρυφερά,άλλα αισθησιακά,άλλα πικάντικα,ή λουλουδάτα. Μυρωδιές σανταλόξυλου, κέδρου, βανίλιας, μπουκέτα τριαντάφυλλων, γαρδένιας, βιολέτας, γιασεμιού,ακόμη και σοκολάτας,γκρειπφρουτ,μανταρίνι. Ολα μπορούν να γίνουν σημείο αναφοράς και να ολοκληρώσουν ενα στυλάτο όμορφο μοναδικό ντύσιμο.Και βέβαια και σεις.

Mέσο αποπλάνησης ... Προσωπική υπόθεση.
ΤΙP..Είναι τέχνη να φοράς σωστά το άρωμά σου..για να διαρκεί περισσότερο..πριν ψεκάσεις μπορείς να ενυδατώσεις καλά το σώμα σου με μια άοσμη ενυδατική κρέμα.Φόρεσέ το σε σημεία οπου υπάρχει παλμός, στους καρπούς, πίσω απ τα αυτιά σου και πίσω απο τα γόνατα.Αυτά τα σημεία έχουν περισσότερη θερμότητα και θα κρατήσει πολύ ώρα η μυρωδιά του αρώματος.Θυμίσου να φορέσεις το άρωμα πριν ντυθείς για να μην λερώσεις τα ρούχα σου..

To άρωμα μιας γυναίκας,λέει πολύ περισσότερα γι αυτήν,απ 'ότι ο γραφικός της χαρακτήρας[C.Dior]







baby roses

Αντρες έτοιμοι ..για το γραφείο.[success story]















Ναι, είναι γεγονός. Μια καλή, σωστή εμφάνιση βοηθάει πολύ σε μια επιτυχημένη καρριέρα. Δεν είναι απο μόνη της βέβαια ικανή να το κάνει εκτός κι αν η δουλειά σας σχετίζεται μαυτό.Αλλά λογικά παρτε το,πόσο προσθέτει αυτό στα ήδη υπάρχοντα προσόντα σας. Και μην μου πείτε το αντίθετο.Παντού μας αρέσει να βλέπουμε εικόνες καλοβαλμένων ανθρώπων. Ειναι στη φύση μας αυτό και δεν μπορεί ναναι αλλιώς.Δεν έχει σημασία το πόσο ωραίος ειναι ενας άνδρας.Η ομορφιά πιστεύω είναι εντελώς υποκειμενική. Η γοητεία όμως που εκπέμπει ενας καλοντυμένος,κομψός άνδρας δεν περνάει απαρατήρητη. Και η όποια ατέλεια μπορεί να καλυφθεί αρκετά ή να γίνει και πόλος έλξης για μια γυναίκα.Εχω ακούσει τόσα απο φίλες κλπ.και σας βεβαιώ ότι είστε άδικα ανασφαλείς αν δεν πλησιάζετε στα πρότυπα ανδρικής ομορφιάς που προβάλλονται συνεχώς.Αντίθετα ενας γήινος άνδρας,ενας άνδρας που βρίσκεται πιο κοντά σου πιο προσιτός δεν σε φοβήζει δεν σε απομακρύνει και ακτινοβολεί διαφορετικά.Αυτό όμως που απαιτούν οι περισσότερες γυναίκες ειναι να ειστε φροντισμένος καθαρός και περιποιημένος. Εξωτερικά και γιαυτά μιλάμε τώρα.


Το τζήν είναι μια λύση άν η δουλειά δεν απαιτεί κουστούμι.Απαραίτητα καλής ποιότητας και σωστής γραμμής και αν ειναι δυνατόν label. Συνδυάζεται με πολλά πολλα χρώματα πουκάμισα και με ενα ωραίο σακκάκι [επ ουδενί τζην κι αυτό] και μια καλή γραβάτα μπορεί να αναδειχθεί σαν ενα πανέμορφο σύνολο, πιο casual ισως αλλά επιτρεπτό αν η δουλειά δεν είναι τόσο απαιτητική η δεν έρχεστε και σε πολύ επαφή με κόσμο.Δεν είναι άσχημη ιδέα αρκει να φοριέται σωστά και να ταιριάζει με την γενική σας εικόνα.Γενικά όμως το κουστούμι ειναι διαφορετικό, προσδίδει κύρος και προκαλεί χωρίς αμφισβήτηση τα γυναικεία βλέμματα. Είναι πιο πειστικό γενικά.Ομως και δω με λεπτομέρειες προσεγμένες μπορεί να βγάλει μια όμορφη εικόνα και ένα σέξυ ελκυστικό αποτέλεσμα.
Απρόβλεπτος αλλά αψογος συνδυασμός γκρί και μπεζ,η γραβάτα σε μπεζ και γκρί ρίγες.ΥΠΕΡΚΟΜΨΟ σύνολο.
[προσέξτε την αχνή μπεζ ρίγα στο γκρι κουστούμι]



Εδω μια εκδοχή σκούρου κουστουμιού με εναλλαγή γραβάτας και διαφορετικές καθημερινές όψεις του ίδιου ρούχου.[μπορντώ σκούρο δαμασκηνί και μπεζ μετάλικ]ΕΧΤREME παραλλαγές.]
Το πουκάμισο με διαφορετικό ασπρο γιακά και μια σωστή γραβάτα συνήθως σκούρα ειναι all time classic για ένα πολυάσχολο bussnesman
Μην ξεχνάτε ποτέ ότι το κοστούμι για τον άνδρα είναι ότι τα ψηλά τακούνια για τη γυναίκα.
Γοητεύει στην κίνηση,δείχνει πιο λεπτή τη σιλουέτα και ένα μυστικό. Χαρίζει πόντους σε ύψος.
Ειναι αδύνατο σχεδόν να φοράει κάποιος ενα καλοραμμένο κοστούμι και να περάσει απαρατήρητος. Και το εννοώ. Γιατί ενα καλοραμμένο κοστούμι δεν ξεφτάει,δεν ξεχειλώνει,δεν δειχνει μαλιομοδίτικο και αρκετά χρόνια να το έχει κανείς.Ακούστε με και ξοδέψτε κατι παραπάνω για μερικά καλά κοστούμια.Θα ανακαλύψετε τη δύναμη που θα εχει να επιβληθει σε κάθε κοινωνική σας εκδήλωση.Ειναι επένδυση πιστέψτε με.


Την εποχή των εκπτώσεων βρίσκεις πολύ καλά κομμάτια με λογική τιμή. Επώνυμα και καλοραμμένα. Δύσκολο πια να έχει κανείς ενα καλό ράφτη και να ράβει εκει τα ρούχα του. Ακριβο και για λίγους.Ομως κυκλοφορούν τοσα όμορφα ρούχα σε καλά μαγαζιά. Μπορείτε να αγοράσετε περιοδικά μερικά καλά ρούχα κλασσικά,σε χρώματα που φοριούνται συχνά και εύκολα.Γκρί,μπεζ,μπλέ σκούρο,καφέ γήινα χρώματα.Με μερικά καλά πουκάμισα σε
φωτεινά κυρίως χρώματα [δεν εννοώ έντονα] αλλά θαλασσί,μπεζ,κλπ, και μερικές γραβάτες ριγέ,μονόχρωμες κλπ.σε κοντινές αποχρώσεις ειναι λύση για πολλά διαφορετικά ντυσίματα.

Εμένα προσωπικά με ενοχλεί το πρωί η εικόνα καποιου με σκουρο κοστούμι, σκουρο πουκάμισο σκούρο σακάκι. Ολα επειδή το θέλει η μόδα.Ακόμη και η γραβάτα σκούρα.Ολα μονότονα.
Ναι για βράδυ και εξαρτάται απο τη ποικιλία στα υφάσματα.Και τις κοντινές ταιριαστές αποχρώσεις του μαύρου,γκρι σκούρου κλπ.


Αλλα η μουντή μαύρη σχεδόν
εικόνα γενικά ειναι η γνώμη μου οτι το πρωί χαντακώνει και τον πιο γοητευτικό. Επίσης με απελπίζει και η εικόνα μαυρο κοστούμι,ασπρο πουκάμισο,μαύρη γραβάτα. Ειναι απωθητική για μένα φορέθηκε αρκετά αλλά μου θυμίζει έντονα πένθος .Απορριπτέο εντελώς για πρωί και δεν μου αρέσει ουτε για το βράδυ.Ειπαμε οτι ότι είναι μόδα δεν ειναι και καλόγουστο η ωραίο.Ταιριάζει υπο προυποθέσεις μόνο στην εικόνα ενός πολύ νέου άνδρα με ειδικό look και άψογο σώμα.Δυσκολοφόρετο σύνολο.Μην το τολμήσετε αν δεν είστε σίγουρος οτι μπορείτε να το υποστηρίξετε.Θα το δούμε και πιο αναλυτικά σε αλλο τόπικ για απογευματινό-βραδυνό ντύσιμο.

χαλαρό αλλά κλασσικό στυλ. Γκρί σκούρο παντελόνι,θαλασσί σκούρο πουκάμισο γκρι μπλε
γραβάτα. Λίγο συντηρητικό αλλά κομψό.


Η καθημερινή ανδρική κλασσική προετοιμασία.Στο γραφείο και σε ότι δουλειά κι αν κάνετε, οφείλετε να είστε καλοξυρισμένοι, πεντακάθαροι,με περιποιημένα χέρια και καλογυαλισμένα παπούτσια. Εχω ακούσει πολλές γυναίκες να λένε ότι το πρώτο που κοιτάνε σε ενα άνδρα ειναι τα χέρια του και τα παπούτσια του. Θεωρώ οτι εχουν δίκιο. Το καλλίτερο κουστούμι η όποιο ντύσιμο κυριολεκτικά χαραμίζεται αν αυτά τα 2 δεν είναι οσο το δυνατόν πιο άψογα.Στο θέμα ξύρισμα και μιας και στην εποχή μας θεωρείται καμμιά φορά και το λίγο αξύριστο σε ωρισμένους άνδρες σέξυ,αυτό δεν σημαίνει και απεριποίητος.
Μην ξεχνάτε ότι παρότι στην εποχή μας οι άνδρες πολλές φορές διαθέτουν πλουσιότατο οπλοστάσιο ομορφιάς δεν ειναι και σε όλους αρεστό αυτό. Μερικοί είναι πιο συντηριτικοί με ελάχιστα γνωστά τους πράγματα οπως ενα after shave,μια κολώνια κλπ.
Ολα ειναι δεκτά ανάλογα τον τύπο,την ηλικία και το στυλ του καθενός. Ολοι οι άνδρες δεν είναι μοντέλα,ουτε glamorous φατσες και μεταξύ μας το προτιμώ .Αλλα αυτό δεν σημαίνει παραίτηση η απρόσεκτη εμφάνιση. Υπάρχουν τύποι και τύποι, Αλλοι ανετοι και σοφιστικέ,άλλοι φύσεις καλλιτεχνικές με εκκεντρικότητα και πρωτοτυπία στο στυλ,αθλητικοί,μοντέρνοι,Trendy,αλλοι με στυλ διαχρονικό,φινέτσα αλλοι με cool ύφος.
Υπάρχουν αγαπημένες ανδρικές κολώνιες για κάθε στυλ και τύπο άνδρα.Για τον αθλητικό και μοντέρνο μαρέσει το ΑLLURE [chanel]για τον επιμελώς ατημέλητο το Βe delicious[d.Karan], για τον διαχρονικό και με ιταλική φινέτσα προτιμω το Very Valentino, μα θα χρειαζόμουν σελίδες για να περιγράψω οτι κυκλοφορεί.Θέμα ...γούστου λοιπόν έτσι όπως το λένε και τα αγαπημένα μας αρσενικά.
Μια ακόμη ιδέα για όλες τις εποχές...θυμήσου και μην ξεχνάς... http://www.youtube.com/watch?v=MaHJJv91NJg&feature=related

cinnamon

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑ

MyRiSun...

HEART AND SOUL PICTURES

FLYING SEAGULLS-JUMPING DOLPHINS

Προεπισκόπηση

O γλάρος μέσα στη καρδιά μου..

just MyRiSun....but not focus on me

[8527_1227651644260_1018111634_30710368_1772566_n.jpg]Μοιραστείτε

Οταν όλα είναι πόθος και πάθος...η σκέψη μου τρέχει...στο ροζουλί ...της καρδιάς μου.
[8.jpg].

Ειιιι..ψιτ... θυμήσου:Όταν τολμάς...χάνεις για λίγο το βήμα σου.Οταν δεν τολμάς...χάνεις για πάντα τον εαυτό σου
..

On stylingblog...stage...Focus on you...


[4c188d9dc142ef3f3f6a63fc68a5357d_web.bmp]

Enlarge Image

Dress up, dress up! It’s time to play

In sequins and satin... leather and lace
glitter fantasy


Πάντα με στυλ...πάθος...φαντασία.Σ αυτό το rose... κάνεις μια μεγάλη βουτιά στο στύλ... στην προσαρμογή του στον τύπο κάθε γυναίκας-άνδρα και στην διαχρονική κομψότητα σε κάθε bugdet και για κάθε ηλικία.Ιδέες στυλ και ομορφιάς γι αυτούς που δεν ακολουθούν τη μόδα αλλά τη φέρνουν στα δικά τους μέτρα. Cause you can’t deny The Pretty and cause Style never dies...
[f20382e3f3df97d973f7f96efc885934_web.jpg]http://2.bp.blogspot.com/_KsJxwz1-7W8/S9weTVJ6aDI/AAAAAAAAb3c/Cs36L5wc3f0/s1600/27959_384127912498_164918992498_4066078_432601_n.jpghttp://4.bp.blogspot.com/_KsJxwz1-7W8/S8oy05t0wrI/AAAAAAAAbyY/fpU-S1JOIug/s1600/0288c44a3f4da66663139b1c08a074fd_web.jpg


'SYNC



Victoria s Secret fashion show...

MODELS : Tyra Banks , Gisele Bündchen , Naomi Campbell ,Adriana Lima , Alessandra Ambrosio, Karolina kurkova , Selita Ebanks , Izabel Goulart , Ana Beatriz Barros , Caroline Trentini , Doutzen Kroes , Isabeli Fontana , Morgane dubled etc.[PHOTOS OF MODELS ON THE BOTTOM OF THIS PAGE]

Inside stories...by Perla..

WORLD TOP MODELS WORLD TOP MODELS WORLD TOP MODELS


HEIDI KLUM

BEATRIZ BARROS.
Ana Beatriz Barros - Agua de Coco Collection (HQ)



fashion.jpg image by joan_crawford1977

.......... LIVIN" LA VIDA LOCA SO O THINK PINK

GO TO BFREAKY.COMGO TO BFREAKY.COMPhotographer Raymond Meier

GO TO BFREAKY.COMGO TO BFREAKY.COM
GO TO BFREAKY.COMGO TO BFREAKY.COMred lips
GO TO BFREAKY.COMGO TO BFREAKY.COM glitter icons or glitter Pictures, Images and Photos
GO TO BFREAKY.COMAt us still it is a lot of Glamour


Powered By Blogger